Je eigen isLive performer privé pagina

isLive performer Prive Pagina

Wanneer je aan het werk gaat als isLive cammodel en regelmatig online bent, kan je een eigen isLive pagina aanvragen. Deze pagina wordt gratis voor je gemaakt en online gezet, en ook wordt het onderhoud volledig verzorgd door isLive. Deze eigen webcam pagina kan je dan zelf promoten op verschillende sites en/of andere media. Je verdiensten liggen ook aanzienlijk hoger wanneer iemand inbelt via jouw site.

Hogere verdiensten door eigen bezoekers

Met een eigen isLive privé pagina zal je aanzienlijk meer verdienen. Je kan deze pagina promoten, bellers maken en op die manier meer verdienen. Deze verdiensten komen dan dus bovenop de webcammodel verdiensten van € 0,18. Wanneer een bezoeker inbelt via jouw isLive privé pagina krijg je nog eens € 0,30 per bezoeker per minuut erbij, dat is € 0,48 per bezoeker, per minuut. Voor Belgische bellers is dat zelfs € 0,87.

Hou de vaste bezoekers voor jezelf

Niet alleen meer verdienen is een voordeel met een eigen isLive pagina. De bezoekers worden namelijk ook nog eens beter vast gehouden, doordat een eigen pagina persoonlijker overkomt. Ook is het zo dat jij het meeste opvalt, met een grote foto en uitgebreid profiel in de header. Komt een bezoeker op de site en ben je niet online? Dan staan er altijd nog andere cammodellen, waarvan jij nog steeds die € 0,30 verdient.

Start uw aanmelding

Bericht verzenden
Je eigen isLive performer Prive Pagina